Новини от област Стара Загора и България

Морска арка посреща младоженците на остров "Света Анастасия"

3673 27/08/2023 14:32 Забавно Любопитно
Морска арка посреща младоженците на остров Света Анастасия
Divident.€U Divident.€U

Ако сте решили да кажете заветното „Да“, остров Света Анастасия е едно от най-подходящите и романтични бургаски места! И това лято интересът към сключването на граждански брак там е много голям.

От тази седмица на острова има нова атракция за всички бъдещи младоженци. Атрактивна арка очаква влюбените двойки, както и техните близки, за да зареди празника им с незабравима емоция. Тя е от овехтяло дърво, извадено от морето. Това я прави уникална. Арката е декорирана в изцяло морска тематика и носи духа на остров Света Анастасия. Освен това е в унисон с концепцията на мястото – от няколко години на острова е забранено използването на пластмаса.

В следващите седмици предстоят още бракосъчетания, както и кръщенета. В петък и събота, 25 и 26 август, на откритата сцена под звездите концерти ще изнесат Остава и Deep Zone Project.

Ако искате да изживеете магията на острова и да планирате своето специално събитие: телефон 0882 004 123 или reservation@saintanastasia.com.

За още по-голямо удобство Община Бургас предлага и онлайн услуга за резервиране на дата за сключване на граждански брак: www.svatbi.burgas.bg.

Коментари към новината

Още новини от Забавно