Новини от област Стара Загора и България

Признание

Старозагорската „Рока имоти“ стана агенция на годината за 2022 г.

3842 19/05/2023 15:22 Строителство Имоти
Старозагорската   Рока имоти  стана агенция на годината за 2022 г.
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Старозагорската агенция „Рока Имоти“ и по-конкретно нейното подразделение „Рока дом за всеки“ стана „Агенция на годината“ в България за 2022 г. Престижната награда беше присъдена от 13-членно престижно жури от осмите годишни награди на сайта Imoti.net.

Това е единственият национален конкурс в сектор недвижими имоти, който от 2016 година отличава най-успешните брокери и агенции за недвижими имоти, най-добрите сайтове за имоти и постиженията на инвеститори и строители в жилищни и бизнес проекти. За първи път престижната награда грабва старозагорска агенция.

Наградите за агенция на годината са в 3 категории – малък семеен бизнес, среден бизнес и голяма агенция. „Рока дом за всеки“ – новият бранд на „Рока“, който беше открит миналата година печели наградата „ Агенция на годината“ в категория среден бизнес за 2022 г.
„Рока Недвижими имоти“ е създадена през 2008 година. Извършва дейността си основно на пазара за недвижими имоти в Стара Загора и региона.

В началото компанията е фокусирана основно към консултирането на клиенти, инвестиращи в бизнес и индустриални имоти, както и на инвеститори и строители при придобиване на парцели за застрояване.

През април 2022 година се открива "Рока– дом за всеки. Екипът на агенцията е съставен от опитни консултанти, подготвени да отговорят на високите изисквания на клиентите при избора на своя нов имот.
„За нас наградата е голямо признание за упоритата работа на целия ни екип. Радваме се на доверието на нашите клиенти и признанието на колегите“, коментира собственикът на „Рока Имоти“ Живка Кондева.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Строителство