Новини от област Стара Загора и България

One Way Ticket

Прешъс Уилсън ще пее навръх Нова година на площада в Бургас

2050 14/12/2022 13:23 Забавно Шоу
Прешъс Уилсън ще пее навръх Нова година на площада в Бургас
Divident.€U Divident.€U

Легендарната диско звезда на 70-те и 80-те години Прешъс Уилсън, която нашумя в България с група "Иръпшън" с песента "One way ticket" (Еднопосочен билет) ще изнесе концерт в последния час преди настъпването на Новата 2023 година на площад "Тройката" в Бургас.

Прешъс Уилсън идва у нас по покана на кмета на Бургас Димитър Николов, който покани всички жители и гости на града да се повеселят заедно на площада в новогодишната нощ.

"Беше трудна година. Нека я изпратим с усмивка, а новата да посрещнем с надежда и заредени с добра енергия", каза той.

Както на Никулден, така и на 31 декември основните празнични събития в Бургас ще се случат на сцената на пл. „Тройката“, близо до градската коледна елха. Там през целия месец има занаятчийски базар и къщички, в които се продават храна и вино.

Началният час на празничния новогодишен концерт е 22.30. Тогава ще започне подгряващ сет на бургаския диджей Simon Keye.

В 23.10 часа на сцената по покана на Община Бургас ще се качи диско кралицата Прешъс Уилсън. Тя пристига у нас в компанията на две бек вокалистки и своя мениджър. Ще чуем най-големите хитове от работата ѝ с групи като Eruption и Boney M, както и от времето на соловата ѝ кариера.

В полунощ ще има празничен фойерверк и ще прозвучи химнът на Република България.

След това на сцената ще излезе оркестър „Странджа Бургас“ със солист Жечка Сланинкова. Под звуците на любими народни песни на площада ще се извие традиционното българско хоро.

 

Коментари към новината

Още новини от Забавно