Новини от област Стара Загора и България

Изненадаха Тони Димитрова с почетния плакет на Бургас за 25 години на сцена

4926 26/10/2022 12:41 Забавно Шоу
Изненадаха Тони Димитрова с почетния плакет на Бургас за 25 години на сцена
Divident.€U Divident.€U

Най-горещият глас на българската естрада - Тони Димитрова, беше приятно изненадана по време на концерта си "Обич и песен" в НДК, посветен на 25 години на музикалната сцена.

Тони Димитрова не сдържа сълзите си, а по-късно написа в профила си във фейсбук следните откровения:

"Мили мои, имате ли няколко минутки? В последно време пиша нещо, а не успявам да ви отговоря! Но пък чета всичко, уверявам ви, защото сте ми безценни.

Преди няколко дни участвах в концерта “Обич и песен” в НДК, заедно с великолепни колеги. Още по пътя Ева ми задаваше странни въпроси за това колко години пея, отговорих й, че си изчислявам 25 години, от първият ми самостоятелен концерт в милата ми Силистра, с две думи, това са годините ми на концертната сцена!

И не, не отричам предишните години по ресторантите, и не се правя на млада, но става дума единствено за това, от кога правя концерти. Съсипа ме от въпроси и всичко това ми се изясни по време на концерта.

Както я бях прегърнала и очаквах да започне следващата песен, вместо музиката, към мен тръгнаха Дражко Драганов и Наско от Бг радио. С цветя и плакет! И ми връчиха Почетния плакет на Община Бургас. За първи път ми беше по-лесно да пея, отколкото да говоря! Макар и просълзена! Защото понякога думите са излишни, те се пишат там, в сърцето, с обич и сълзи!

Подчертавам дебело - това е почетният плакет, а не почетен гражданин! То ми е връчено отдавна, много го ценя и съм благодарна! И винаги казвам, че е по-важно да съм ПОЧТЕНА гражданка!

Благодаря ви г-н Николов, от сърце! Подозирам, че и Евгени Боянов има много общо с това! И се оказа, че всички са знаели, и са пазили тайна!Който и да е виновен, приемам с обич и благодарност, защото човек за едното си име и достойнство живее!

Благодаря! Благодаря! Благодаря!"

Коментари към новината

Още новини от Забавно