Новини от област Стара Загора и България

Световни рок звезди с куп изисквания към организаторите на Midalidare Rock

11233 13/07/2022 13:23 Забавно Шоу
Световни рок звезди с куп изисквания към организаторите на Midalidare Rock
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

Judas Priest наблягат на виното, Running Wild на ром, а Sharon del Adel от Within Temptation с изискване за джинджифил и мед

Един ден остава до второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в Долината на виното ще видим - Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Подготовката тече с пълна сила и екипът вече е на място и се грижи да осигури всички изисквания на групите, от техническото обезпечаване до всичко, което бандите искат в своя бекстейдж. Всички групи очакват да имат много безалкохолни и вода на разположение през цялото време. Впечатление прави, че Running Wild искат няколко вида ром в сериозни количества, явно прякорът им „пиратите“ не е случаен. От друга страна легендите от Judas Priest искат много и разнообразно българско вино, което ще бъде предоставено от Midalidare. Sharon del Adel от Within Temptation се грижи много за гласа си, поради което е изискала голямо парче джинджифил и мед, както и когато е разбрала, че фестивалът се провежда във винарна е пожелала винен тур.

Специално за Alestorm от Англия беше доставен диетичен Тоник, който не е наличен в България. Извън храните и напитките, интересно изискване имат и от Ugly Kid Joe, които очакват в бекстейджа да има пет чифта бели или черни чорапи.

Билетите, закупени за изданията през 2020-2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно

 Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley, https://midalidarerock.bg

Коментари към новината

Още новини от Забавно