Новини от област Стара Загора и България

Вдигнаха 36-метрова сцена за грандиозния фестивал Midalidare Rock In The Wine Valley

8503 12/07/2022 18:00 Забавно Шоу
Вдигнаха 36-метрова сцена за грандиозния фестивал Midalidare Rock In The Wine Valley
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

На тази сцена след 2 дни ще пеят и свирят Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter и много други

Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов и изпълнителните директори на „Мидалидаре Естейт“ ЕООД Александър Алексиев и Лилия Гочкова уточниха и последните детайли преди старта на едно от най-големите събития в Югоизточна Европа, дългоочаквания рок фестивал в Долината на виното - Midalidare Rock In The Wine Valley.

Днес бе монтирана най-голямата сцена в България - 36 метра, в Долината на виното в чирпанското село Могилово. За изграждането й пристигнаха 31 тира, над 300 души екип и 10 специализирани превозни средства – кран, багери, мотокари и др. за построяването й. Осигурен е и допълнителен ток от два мегавата, както и специалната платформа, която ще качва продукцията на Judas Priest.

На тази сцена  след часове ще пеят и свирят  JUDAS PRIEST, AVANTASIA,  FIREWIND,  CALIBERTY, RUNNING WILD, ALESTORM,  ROSS THE BOSS,  SCANNER,  BROKEN RAVENS, WITHIN TEMPTATION, BEYOND THE BLACK, SHAKRA, THE DEAD DAISIES, UGLY KID JOE и други.

Фестът очаква феновете на рок музиката на 14, 15, 16 и 17 юли. Програмата по дни: midalidarerock.bg/mr22-shedule-bg#!/tab/424564892-1

Над 30 хиляди билети са закупени за концертите в 4-те дни. Билетите от изданията през 2020-2021, които бяха отложени заради пандемията, ще важат за 14-17 юли, без да е нужно да се презаверяват. А за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.

Осигурен е буферен паркинг на мястото на петъчния пазар в Чирпан за улесняване на движението, от там феновете ще могат да се придвижат до Могилово с обществен транспорт. В Стара Загора също е осигурен паркинг до градския стадион и транспорт за придвижване до рок сцената.

За феновете на рока и виното: Midalidare Rock In The Wine Valley предлага богата и качествена програма от винени класове – повечето придружени от забележителна дегустация.

Коментари към новината

Още новини от Забавно