Новини от област Стара Загора и България

Агенция „Рока имоти“ откри модерен нов офис в Стара Загора

13119 18/05/2022 10:00 Строителство Имоти
Divident.€U Divident.€U

Агенция „Рока недвижими имоти“ откри нов, модерен офис в присъствието на приятели и съмишленици, представители на партньорски банки, застрахователни институции и много доволни клиенти, избрали своя нов дом, офис или индустриален имот чрез „Рока“.

Новият офис на агенцията се намира на бул. Цар Симеон Велики 28 Б – партер. Удобно и светло пространство, уютни работни места, кът за децата на клиентите – това са само част от предимствата, които предлага новият офис.

Собственикът на „Рока имоти“ инж. Живка Кондева посрещна лично гостите на празника, които поднесоха своите пожелания за много нови клиенти и успешен бизнес. „Рока Недвижими имоти“ е сред утвърдените и предпочитани агенции в Стара Загора, която дава сигурност и професионална подкрепа на клиентите, които търсят уютен дом за живеене или инвестиция или имот за разширяване на своя бизнес.

„Рока Недвижими имоти“ е създадена през 2008 година. Извършва дейността сиосновно на пазара за недвижими имоти в Стара Загора и региона. В началото компанията е фокусирана основно към консултирането на клиенти, инвестиращи в бизнес и индустриални имоти, както и на инвеститори и строители при придобиване на парцели за застрояване.

От септември 2019-та до март 2022 година компанията е част от франчайз мрежата на ЕРА България, с чието съдействие отваря нов офис за жилищни имоти. Успешното партньорство помага да развие дейността.

От април 2022 година офисът продължава да работи като РОКА – ДОМ ЗА ВСЕКИ. Екипът на агенцията е съставен от опитни консултанти, подготвени да отговорят на високите изисквания на клиентите при избора на своя нов имот. Доброто взаимодействие между тях, както и постоянната подкрепа от мениджъра и управителя, спомагат за успешната им и качествена работа.

Коментари към новината

Още новини от Строителство