Новини от област Стара Загора и България

Койна Русева пее и стреля на месо в уникален клип в дует с Миро (ВИДЕО)

11318 07/02/2022 15:34 Забавно Шоу
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

Продуцентът Игор Марковски продължава да сипе изненади с проекта си "Пеещи артисти". Тези дни изтече официално премиерата на най-новото видео от поредицата по третата дуетна песен на Койна Русева и Миро "Съдби". Премиерата на видеоклипа и песента излезе буквално преди дни и веднага взриви мрежата с нестандартната си и експлозивна визия с впечатляващи престрелки.

"На практика клипът към песента кинофилм, чието действиие се случва, развива се и получава развръзката си в рамките на около 5 минути, колкото трае песента", коментира за "Дивидент" Игор Марковски.

"Съдби" разказва история за любов, предателство и отмъщение. Койна Русева е в главната роля на разследващ полицай, чийто съпруг (Пенко Господинов) - също полицай, бива хладнокръвно застрелян и убит. Когато разбира истината, героинята на Койна Русева не се поколебава да сътвори истински кървав екшън, прониквайки в охраняваната база на убиеца (Христо Шопов).

Звездният режисьорски тандем на Васил Стефанов и Стефка Николова е решил визията на клипа изцяло в черно-бяло, внушавайки донякъде усещането за полицейски комикс.

Това е поредния клип с пеещи артисти, в главните роли на който влизат актьори, родени или свързани със Стара Загора. Всички знаем, че Койна Русева е старозагорка, от Стара Загора е и Пенко Господинов, а Христо Шопов е неразривно свързан с Града на липите чрез баща си Наум Шопов и своята баба - Мара Шопова, една от първите актриси на Стара Загора, която заедно със съпруга си Данчо Шопов е сред учредителите на Старозагорския драматичен театър.

Оператор на видеото е Владимир Михайлов, автор на текста на песента е Александър Петров, а музиката е сътворена от Момчил Колев, когото помним отлично от дуета Дони и Момчил.

Приятно гледане и слушане.

Коментари към новината

Още новини от Забавно