Новини от област Стара Загора и България

Красавица от Раднево грабна короната на Мисис България Вселена 2021

10094 30/10/2021 15:00 Забавно Хайлайф
Красавица от Раднево грабна короната на Мисис България Вселена 2021
Divident.€U Divident.€U

34-годишната Станислава Василева от град Раднево е новата носителка на титлата „Мисис България Universe”.

Сред отличените на снощната церемония са и Боряна Янева - Мисис България International, Силвия Величкова - Мисис България Europe и Поля Райнова - Мисис България World.

Повече от 420 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 14 от претендентките, които се бориха във финалния етап на надпреварата.

Тя се състоя в 3 кръга – дефиле пред жури и публика в различни тоалети. Kомпетентното жури в състав - носителките на титлата „Мисис България“ през годините, както и представители на спонсорите между които Верджиния Кръстева, Велина Узунова – Мисис дама на годината , изпълнителят Тодор Димитров - Торино, журналистът Нели Пандилова, Верджиния Кръстева и Иван Рупчин, оценяваше внимателно всеки един детайл в представянето на красивите дами.

Изключително емоционален за участничките е кръгът, в който близък за тях човек споделя най-добрите им качества, които ги правят достойни за победа.

„За някои може и да прозвуча клиширано, но Станислава е примерът за това каква трябва да бъде една жена! Освен любяща и грижовна майка и съпруга, тя съчетава палитра от качества - целеустременост, решителност и увереност. Всичко останало го виждате! Гордея се, че съм не просто неин съпруг, но и баща на децата ѝ!“, каза Васил Василев, мъжът, за когото новата Мисис България Вселена е щастливо омъжена вече 11 години.

Заедно развиват семеен бизнес в сферата на земеделието. Сред най-силно подкрепящите я в публиката бяха още синовете й Теодор и Георги, майка й Янка, както и много приятели.

"Сбъднах мечтата си! Чувството да носиш короната на Мисис България Вселена е неописуемо! Благодаря на хората, които повярваха в мен! На първо място на моето семейство – моята опора и най-силна подкрепа! На дизайнера на роклите ми София Борисова, на гримьора ми Христина Герасимова и на фризьора ми Ренета Георгиева. Не на последно място благодаря на организаторите за възможността да се включа в изживяването!“, каза минути след коронясването си Станислава Василева.

Тя допълни, че това, което обединява всички участнички е не просто красотата, а и желанието да бъдат посланици на доброто и да застават зад редица каузи. Все още не е ясно къде ще се проведе и световната надпревара, на която радневката ще представя България.

Водещи на събитието бяха Елизабет Методиева - Miss top of the World и Мисис България 2007 Мариана Маринова, а сред специалните гости се отличи присъствието на Malka Devenish - вице Мисис Вселена и национален директор за Колумбия .

Четвъртата подгласничка също е от област Стара Загора. Казанлъчанката Антония Велинова е семейна, с едно дете на 8 години, занимава се с бизнес.

Припомняме, че това не е първата представителка на региона с претижно отличие. Преди няколко години старозагорката Ива Гургуриева, освен победа в националния конкурс, представи България на Мисис Европа 2017, където стана първа подгласничка на победителката в оспорваната надпревара - гибралтарката Давиния Балето.

Снимки: Качество, дизайн и точност

Коментари към новината

Още новини от Забавно