Новини от област Стара Загора и България

Именити актьори от Стара Загора снимат клипове в родния си град

9611 27/09/2021 15:32 Забавно Шоу
Именити актьори от Стара Загора снимат клипове в родния си град
Автор: Стоян СТРАТИЕВ Автор: Стоян СТРАТИЕВ

Родените в Стара Загора артисти Стефка Янорова, Койна Русева и Васил Михайлов ще се появят във видеоклипове към нови песни  до края на годината. Снимките са част от проекта на продуцента, журналист и водещ Игор Марковски „Пеещи артисти“.

Голямата част от кадрите се заснемат в Стара Загора и околностите. „Едната причина е, че градът е много хубав, а в втората е, че така пожела бизнесменът инж. Дечко Колев, който много хареса предишните клипове от поредицата „Пеещи артисти“ и се разбрахме такива да бъдат заснети и в родния му град“, обясни Игор Марковски.

Снимките на два от клиповете вече приключиха и са на монтажната маса. Единият е по новата песен на Маргарита Хранова „Сън“, в който главна роля играе Стефка Янорова. Героинята й е жена, която очаква своя любим, който е летец. В част от снимките Стефка Янорова се разхожда по улиците на Стара Загора. Друга част са заснети в къщата на известно лекарско семейство в близкото до града село Борилово.

Един от ресторантите на Парк-Хотел „Стара Загора“  пък се превърна в декор за новия клип на пеещия актьор Симеон Владов, чиято песен се казва „Рядък екземпляр“ по тест на Георги Константинов и музика и аранжимент на Красимир Гюлмезов. В ресторанта на петзвездния комплекс Владов свири на пиано в компанията на актрисата Яна Кузова от сериала „Забранена любов“, под студения поглед на куп... пластмасови манекени. Каква е идеята на режисьорското дуо Васил Стефанов и Стефи Николова ще разберем на 29 септември, сряда, за когато Игор Марковски е насрочил премиерата на клипа. В 9 часа клипът ще се излъчи за първи път в ефира на БНТ и предаването „100% будни“.

Бъдещите творчески планове на Игор Марковски с участието на именити старозагорци не спират до тук. Предстоят снимки на новата песен „Съдби“ на дуета Койна Русева и Миро.

До края на годината ще бъде заснет и клип по песен с друг емблематичен актьор, роден в Стара Загора – големият Васил Михайлов. Засега продуцентът Марковски издава, че Васил Михайлов ще трябва да се превъплъти в десетки образи в рамките на няколко минути.

Коментари към новината

Още новини от Забавно