Новини от област Стара Загора и България

"Уикенди под липите"

Рок и бира ще се леят този петък в новия парк на Стара Загора

1704 14/07/2021 15:32 Забавно Шоу
Рок и бира ще се леят този петък в новия парк на Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

„Рок и бира, бира и рок“ завладява Стара Загора този петък

Всички любители на рока в Стара Загора ще могат да се насладят на завладяващ рок маратон този петък (16 юли) от 19.00 часа на живо на сцената в парк „Артилерийски“.

Участие в концерта под надслов „Рок и бира, бира и рок“ ще вземат млади рок банди. Събитието е част от инициативата на Община Стара Загора „Уикенди под липите“.

Първи на сцената ще се качат „The dead captain“, който ще изпълнят авторски парчета и кавъри на световни хитове. Старозагорската група „Down Town“ ще представи за първи път пред публика два нови сингъла, както и част от песните от техния най-нов албум.

Perfect Strangers ще „забият“ отново на старозагорска сцена и ще представят колаборация от авторска музика и изпълнения от последния проект на групата, а именно "Scenes from a Lifetime" (Dream Theater Tribute). Преливащи от алтернативен до прогресив рок Perfect Stranger ще въвлекат присъстващите в поток от строга и интуитивна организация на музикалните елементи. За феновете на съвременната рок музика това ще бъде преживяване, храна за душата към която ще искат да се връщат винаги.

Коментари към новината

Още новини от Забавно