Автобуси ще возят безплатно у дома прекалилите с бира на BeerФестът 2019

Автобуси ще возят безплатно у дома прекалилите с бира на BeerФестът 2019
Divident.€U Автор: Divident.€U

На всеки 30 минути в часовете от 21.00 до полунощ от поляната до пивоварна „Загорка“, на която от 4 до 8 септември ще се проведе традиционния BeerФест 2019, ще тръгват безплатни автобуси по различни маршрути в Стара Загора. По този начин организаторите на събитието от Община Стара Загора и пивоварна „Загорка“ се надяват за улеснят максимално любителите на кехлибареното питие да се приберат по домовете си без да шофират.

Петото издание на „BeerФестът“ ще премине под мотото „Когато шофирате, никога не пийте!“. Затова за тези, които са решили да отидат на бирения фестивал с автомобилите си, е осигурен безплатен паркинг в района на бившия автополигон „Радецки“.

Началото на BeerФест 2019 ще бъде дадено на 4 септември от 19.00 часа, а петте дни на събитието ще предложат тематична и богата музикална програма, качествено пиво и настроение.

За да се запази чиста и приветлива поляната до пивоварна „Загорка“, и тази година ще се реализира инициативата „Бира за смет“. Всеки пълен с пластмасови и кенови опаковки плик, предаден на съответния пункт за разделно събиране на отпадъци, ще дава на отговорните гости талон за безплатна наливна бира.

Коментари към новината

Още новини от Забавно