Актрисата и нумеролог Диана Найденова: 2021 ни води към добро

1410 01/01/2021 13:00 Забавно Любопитно
Актрисата и нумеролог Диана Найденова: 2021 ни води към добро
Стоян СТРАТИЕВ Стоян СТРАТИЕВ

Няма почитател на Мелпомена, който да не познава актрисата Диана Найденова – едно от емблематичните лица на старозагорската театрална сцена.

Най-близките й приятели обаче знаят, че Диана Найденова има и друга страст – нумерологията. И че нейните изчисления не веднъж са познавали настъпването на напълно неочаквани събития в живота им.

Затова попитахме Диана Найденова – защо числата на годината 2020 ни донесоха изпитанието коронавирус и ще ни избави ли от него новата цифрова комбинация 2021?

Според нумерологията сборът от цифрите в числото на 2020 година е 4. Четворката визуално може да се оприличи на квадрат с четири еднакво отдалечени ъгли, което означава затворено пространство, стоене на едно място, казва Диана Найденова. „Четири означава трудности, привличане на несгоди и постигане на успехи с много труд.  Годините под знака на четворката са трудни години, през които трябва да се премине, за да се постигне нужна промяна. Такава беше и 2020-та“, казва Диана Найденова.

Цифрата, "5" означава авантюри, приключения, пътувания. „Може да се отворят отново пътуванията между държавите, защото петицата е свързана със самолети и куфари, но това не означава, че всичко ще се върне отново такова, каквото е било преди 2020 година“, уточнява Диана Найденова. „Петицата ще надгради четворката, защото мнозина ще разберат, че произтече добро от това, че бяхме заставени да стоим цяла година на едно място. Природата се върна! Ако ние сме мъдри, трябва да осъзнаем, че трябва да бъдем по-умерени и щадящи към Природата и Земята“.

2021 година ще донесе Вселенска промяна и това не е нумерология, а планетарен закон, свързан с изгряването на Зората на Водолея на 12 февруари, посочва още Диана Найденова. „Водолей означава филантропия, човеколюбие, приближаване към извисените неща, към духовността и човечността. Започва Шестото превъплъщение на Земята – ще се случват неща, в които ще се променя суша и вода. Всичко, което е било отнето по неправилен начин, ще получи възмездие, а придобитото по правилен начин, ще бъде умножено.

„Идва новата Ера на духовността, защото Водолеят е въздушен знак. Ние си тръгваме от водния знак на Рибите, който носи подмолност – лицемерие и заблуда. Бог приключи с тази ера на алчност, войни и отчужденост, която накара Чистия свят да се намеси на Земята. Злото напредна твърде много, затова Доброто се изправи срещу него с нещо, с което искаше да ни отрезви – пандемията на новия вирус.

Поставянето на маски на лицата също не е случайно и е за добро, смята Диана Найденова. „Когато бяхме с открити лица, ние бяхме спрели да се гледаме в очите – само си кимахме, гледахме встрани, докато си говорим. Заради маските, ние започнахме да се взираме в очите на другия в усилието си да го разберем. Дори в театъра репетираме с маски. Това ни принуждава още повече да се гледаме в очите и така да вникнем по-добре в партньора си. През очите се вижда душата на човека. Няма как да не заобичаш един човек, ако се задържиш в очите му! Дойде време да започнем да виждаме душите си, а не лицата.

С настъпването на новата 2021 година започва връщане назад - към добрите времена от 80-те години. Което е било хубаво, ще се върне, убедена е Диана Найденова.
„Известно е, че болестите на един или друг орган в човешкото тяло са свързани в духовен аспект. Например, болестите на сърцето са свързани с гняв. Щитовидната жлеза е щит към сърцето и се разболява, когато изпитваме омраза. Белите дробове са нашето дихание – човек е жив, когато има дъх. Ако белият дроб страда – значи нямаме любов. Затова Човечеството сега се задушава. Не ни стигаше любов“, казва Диана Найденова.

Вкопчихме се във войните, в кражбите, в парите, в убийствата - Злото си помисли, че може да бъде над Бог. Преди 3 години на Игнажден, обаче, планетите се подредиха по начин, който ще възпре измамното преминаване на капитали, кражбите. Тогава започнаха 29 добри години за България, остават още 26. През тях България ще преболедува материалността, хладността в отношенията между хората, липсата на топлота. 2021 година ще ни донесе приятелство, любов, прегръдки. Затова България трябва да събере децата си, пръснати по света, защото тук ще става хубаво.

Коментари към новината

Още новини от Забавно