Грейнаха светлините на коледната украса в Стара Загора и Казанлък

380 06/12/2020 18:00 Забавно Шоу
Divident.€U Divident.€U

На връх Никулден на централния площад „Севтополис“ в Казанлък Дядо Коледа лично поздрави всички малки и големи граждани на общината: „Годината се изтърколи и аз отново съм тук с много подаръци и усмивки.“, заяви белобрадият старец.

Заради противоепидемичните мерки, той отбеляза, че срещата е различна: „Този път няма да се видим в детската градина и в училище, но пред компютрите ще можем да отброим и да грейне Вашата прекрасна елха.“.

Дядо Коледа напомни на казанлъшките деца и техните родители, че неговата пощенска кутия на ул."Искра" №4 остава там до 21-и декември, за да може децата да напишат писмо със своите желания, а той и джуджетата ще направят всичко възможно, за да го изпълнят и да донесат подаръците до дома.

Още в петък, 4 декември, елхата на площада пред сградата на Община Стара Загора засия в красива коледна премяна. 12-метровата елха беше засадена преди 2 години на специалната сцена край централния площад на града.

Необичайната ситуация тази година попречи на Дядо Коледа да запали коледните светлини, но с магията на Коледния дух стройното вечнозелено дърво заблестя празнично, създавайки настроение и емоция на жителите и гостите на града. Най-нетърпеливите вече си направиха снимки пред светещите елени на белобрадия старец, разположени на площада пред Общината.

Със запалването на светлините на елхата, светна и всяка друга коледна украса в Стара Загора. За създаване на коледното настроение у старозагорци, по уредбите звучат записи на коледни песни на децата от вокална студия „Усмивки“ при НЧ „Родина- 1860“.

Коментари към новината

Още новини от Забавно