Модна диктаторка разби конкуренцията в конкурса „Мисис Стара Загора 2019“

Модна диктаторка разби конкуренцията в конкурса   Мисис Стара Загора 2019
Стоян СТРАТИЕВ Автор: Стоян СТРАТИЕВ

Осем красиви семейни дами от Стара Загора и региона се впуснаха в оспорвана битка за престижното отличие на конкурса „Мисис Стара Загора 2019“, част от веригата „Мисис България“. Младите дами се състезаваха и за приза „Мисис Централна България“. До финалния кръг стигнаха кандидатки от различни градове от Тракия – Стара Загора, Средец, Сливен, Димитровград, Чирпан, Раднево и Гълъбово.

Журито на Мисис Стара Загора 2019Журито беше председателствано лично от собственичката на марката „Мисис България“, бизнесдамата Меги Савова, а негови членове бяха неотразимите красавици Мис България Наталия Гуркова, Мисис България Яна Далакова и Мисис България Eвропа Ива Гургуриева. Водещ на вечерта беше носителката на много титли за красота Цвети Разложка, която е и собственик на международния конкурс „Лейди Юниверс“.

Съорганизатори на събитието бяха Парк-Хотел „Стара Загора“, в чиято лятна градина край красивото езеро „Загорка“ се проведе конкурса, бутиковата винарска компания „Бетър Халф“ с подкрепата на Болница „Тракия“ и парфюми „Рефан“.

Първа на подиума се появи 26-годишната Моника Константинова от град Средец. Тя е омъжена, има собствен козметичен салон и е щастлива с 3-годишния си син. Втора дефилира 24-годишната Мария Атанасова от Стара Загора, която работи в салон за красота, а трета Нелина Христова от Стара Загора, която защити славата на медицинските сестри като едно от най-красивите съсловия сред жените. Четвърта на сцената се появи 25-годишната Деница Борисова от Сливен, която работи като детски учител, а под номер пет Тони Тонева, на 32 години, притежател на модна марка и майка на 2 момчета на 1,9 и на 3,5 години. Шеста дефилира Кейтрин Дамянова, на 22 години от Димитровград, която в момента следва счетоводство и е омъжена от 2 години. Седмата участничка е Ева Георгиева на 20 години от Нова Загора – танцьорка в ансамбъл за народни танци „Тракия“, а осмата участничка се казва Катя Василева, на 28 години, от Чирпан, професионален кулинар, омъжена, с една дъщеря на 5 години.

Претендентките за титлата преминаха през три кръга, като освен чар, трябваше да обяснят своето лично разбиране за мисията да бъдеш носител на титлата „Мисис Стара Загора“ и евентуално „Мисис България“.

В крайна сметка журито единодушно присъди титлата „Мисис Централна България“ на претендент №5 - Тони Тонева от Стара Загора. Оказа се, че 32-годишната русокоса чаровница печели и голямото отличие на вечерта – титлата „Мисис Стара Загора“, която ѝ дава право наесен да претендира и за короната на Мисис България.
Тони Тонева е една от дъщерите на създателката и собственичка на Модна къща „Авин Стил – Красимира Димитрова. Тони е завършила реклама и маркетинг в Нов български университет и успешно работи по специалността си в модната къща. Тя участва в конкурс за красота за първи път, въпреки че са я канили многократно. Убедила я сестра ѝ Петя Трендафилова, с която заедно развиват бизнеса в „Авин“. Тони има и подкрепата на съпруга си Виктор Тонев. „Мисля, че имам качества да представя достойно Стара Загора на конкурса „Мисис България“, който ще се проведе в София.

Коментари към новината

Още новини от Забавно