Новини от област Стара Загора и България

Тенденциите в онлайн търговията през 2023 година ще проследи конференция в Стара Загора

Тенденциите в онлайн търговията през 2023 година ще проследи конференция в Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

На 11-ти и 12-ти ноември в Културен център „Стара Загора“ ще се проведе едно от най-дългоочакваните събития за представителите на дигиталния бранш – конференция Digital4StaraZagora, под надслов "Тенденции в онлайн търговията 2023".
Градът на липите ще бъде домакин на събитието и ще посрещне едни от най-доказалите се и успели представители на дигиталния бранш в България.

Програмата включва лекции и дискусии, в които ще вземат участие представители на бизнеси, рекламодатели, инфлуенсъри и специалисти, които ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки по тенденциите за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Как да градите бранд онлайн, как да продавате по-успешно, как да печелите доверието на своите клиенти и да създавате стабилни, трайни и ползотворни връзки с тях, са само една малка част от въпросите, които ще бъдат засегнати на събитието. В обособената експозона посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта, но и да научат повече за техните бизнес модели, както и да зададат своите въпроси по проблеми, с които се сблъскват ежедневно.

Инициативите Digital4 стартират още в началото на 2016 година в град Пловдив. Тяхната мисия е да популяризират дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в страната и Европа и да бъдат в помощ на бизнеса и образованието. По време на конференцията учениците в 11 и 12 клас от всички гимназии в града ще могат да посетят свободно всички лекции от програмата на Digital4StaraZagora. Младежите ще имат възможността да се запознаят както с реални работещи практики в дигиталната сфера, така и да се срещнат с водещите работодатели в бранша.

Коментари към новината

Още новини от Общество