Новини от област Стара Загора и България

Остава затворена до края на работната седмица част от улица "Отец Паисий Хилендарски" в Казанлък

2277 19/10/2022 16:14 Общество България
Остава затворена до края на работната седмица част от улица Отец Паисий Хилендарски в Казанлък
Divident.€U Divident.€U


До петък, 21 октомври 2022г., включително, ще остане затворена част от ул. „Отец Паисий Хилендарски“ до Кооперативния пазар в Казанлък. Причината за затварянето е в необходимостта от повече време за приключване на извършваните ремонтни дейности по пътното платно.

Ремонтът обхваща демонтаж на старите тротоари и изграждане на нови, обособяване на зони за паркиране, ново улично осветление, пътна маркировка и сигнализация.

Междувременно важи въведената временна организация и безопасност на движението, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.„Славянска“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“ (до Пазара) движението на МПС-та остава затворено в двете посоки.

Въведен е временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Славянска“, ул.„Бяло море“, ул.„Трапезица“ към съществуващата улична мрежа в града.

Временната организация на движението в посочения участък ще важи от 08:00 ч. до 17:00 ч. на 21.10.2022г., петък /включително/ .

На следващ етап предстои ремонт на още един участък на същата улица – на кръстовището на ул.“Отец Паисий Хилендарски“ с ул.“Свети Свети Кирил и Методий“ до хотел „Казанлък“, за което гражданите ще бъдат допълнително уведомени.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество