Новини от област Стара Загора и България

В Деня на българската община Галина Стоянова отличи 35 служители и трима журналисти

2087 12/10/2022 14:04 Общество България
В Деня на българската община Галина Стоянова отличи 35 служители и трима журналисти
Divident.€U Divident.€U

В Деня на българската община кметът на Казанлък Галина Стоянова отличи 35 общински служители „за принос в развитието на местното самоуправление и ангажиране с все по-нарастващите изисквания на гражданите към общинска администрация“. На сцената на Военния клуб в Казанлък „за активна гражданска позиция“ бяха поздравени и трима журналисти от града.

 В поздрава си към общинските служители Галина Стоянова отбеляза удовлетворение от старанието при обслужването на гражданите: „Убедена съм, че приемате работата си в Община Казанлък като предизвикателство, защото виждам как се променяте всеки ден!“, отбеляза Кметът реакцията на администрацията към високите изисквания на гражданите. „Към всеки от Вас се обръщам с пожелания за здраве и лични успехи, продължавайте да влизате и излизате от работа с усмивка!“, пожела Галина Стоянова и благодари на общинските служители за полагания труд.

 Празничен поздрав към общинските служители отправи и председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, който обърна внимание на доброто партньорство с общинска администрация: „Добрите ни отношения спомогнаха да наложим Община Казанлък и в национален мащаб като пример как да решаваме заедно възникналите проблеми.“

За Деня на българската община за общинските служители пя прекрасната Силвия Кацарова, която в родния си град изпълни нейни вечни хитове.

Коментари към новината

Още новини от Общество