Новини от област Стара Загора и България

Служители на РД ПБЗН - Стара Загора с награди за професионалния им празник

Служители на РД ПБЗН - Стара Загора с награди за професионалния им празник
Divident.€U Divident.€U

По повод професионалния празник на пожарникарите - 14 септември за проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати и за конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения награди получиха 49 служители от РД ПБЗН - Стара Загора.

С обявяване на благодарност от главния секретар на МВР е отличен инспектор Данчо Игнатов от РС ПБЗ - Чирпан. С писмена похвала от директора на ГД ПБЗН са отличени 13 служители, със същата награда от директора на РД ПБЗН - Стара Загора са отличени 35 служители. Наградите връчи директорът на РД ПБЗН - Стара Загора комисар Стоян Колев на тържествена церемония, която се проведе в двора на дирекцията в областния град.

Проведена бе демонстрация в четири направления: спасяване на човек, пострадал при пътнотранспортно произшествие от автомобил, гасене на запален автомобил с вода и пяна, спасяване на пострадал от покрива на сградата на пожарната с автомеханична стълба. Огнеборците акцентираха, че правилния начин за гасене на запалена мазнина на котлон е поставянето на мокра хавлия върху горящия уред.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество