Новини от област Стара Загора и България

Празничното настроение продължи и през третата вечер от BEERФЕСТЪТ 2022

Празничното настроение продължи и през третата вечер от BEERФЕСТЪТ 2022
Divident.€U Divident.€U

С много заряд сцената озариха Overground Brass Band, Мери Бойс Бенд, Риа и Тони Димитрова

 Празнично настроение и много усмивки изпълниха поляната на парк ЗАГОРКА и през третата вечер от Beerфестът 2022 в Стара Загора. С много заряд първи сцената завладяха старозагорската група Overground Brass Band, а след тях изгря младата звезда – Риа. Последва я една от най-популярните групи в България – Мери Бойс Бенд, която отпразнува 25 години на сцена и направи всички присъстващи част от своя празник. Към тях се присъедини и изпълнителката на вечните български хитове – Тони Димитрова, с която изпълниха съвместната си песен „Остани“ за първи път на живо.

Музикалното пътешествие продължава и през четвъртата вечер на бирения фестивал, когато от сцената ще звучи най-доброто от рокендрол стила. Първи, точно в 18:30 часа, ще се развеят коси и струни момичетата от Second to None, като докажат, че и представителите на нежния пол имат достойно място в жанра. Старозагорците от RockStage са следващите, които ще разтърсят и взривят публиката, като изпълнят някои от най-любимите на всички фенове рок парчета от миналото и днес. Малко след тях, сърцето на всички присъстващи ще покорят легендите от D2, с които забавлението е гарантирано. Емоционален финал на вечерта ще поставят SEVI & Johnny Gioeli, които ще представят премиерно своя съвместен и най-нов проект – Drowning.

През всички дни от тазгодишното издание на Beerфестът, гостите могат да се насладят и на специално организираните от пивоварна ЗАГОРКА активности, които да им донесат допълнително забавление и много награди. Футуристичната фото инсталация под формата на тунел от LED светлини, с която Heineken Silver заема почетно място на поляната в парк Загорка, дава на всички ентусиасти възможността да спечелят свежи награди, като си направят снимка и я отбележат с хаштаг в социалните мрежи.

Удобство за всички гости по време на фестивала остава безплатната автобусна линия в подкрепа на кампанията „Когато шофираш, никога не пий“, която ЗАГОРКА насърчава. Всяка вечер след края на концерта, присъстващите могат да се възползват от осигурен транспорт до своя дом, като линията покрива почти цялата територия на града.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и през годините постепенно се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а основен партньор през последните години са магазини „АЯКС“. Събитието се реализира и с подкрепата на технически хипермаркет „Багира“, ресторанти „Щастливеца“ и Екопак България.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала във Facebook: thebeerfest и на zagorkacompany.bg.

Коментари към новината

Още новини от Общество