Новини от област Стара Загора и България

БАТА Агро 2022 ще представи над 150 фирми вносители и производители на агротехника

4410 01/04/2022 13:03 Агро Земеделие
БАТА Агро 2022 ще представи над 150 фирми вносители и производители на агротехника
Divident.€U Divident.€U

Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи над 150 фирми на повече от 34 000 кв. м нетна изложбена площ. Форумът ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на традиционното място - Летище Стара Загора.

Електронният каталог с представяне на фирмите-изложители вече е публикуван в уебсайта на БАТА АГРО. И тази година в изложението участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на  изложението.

Наред с основната организация ще се осъществи и 360-градусова виртуална разходка на изложението, която ще е налична след края на физическата проява в уебсайта на БАТА АГРО и в Google Business View през цялата година. Изложителите ще имат възможност да добавят индивидуална презентация на своите продукти и услуги, да реализират виртуална разходка в своя щанд, както и дори в конкретни експонати. Така земеделските производители ще могат да посещават изложението и виртуално, както и да правят справки за фирмите и тяхното портфолио.

Все още се приемат регистрации за участие, като чрез модерната онлайн резервационна система всеки изложител може бързо и лесно да регистрира и управлява профила си, да добавя допълнителни услуги и други.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО БАТА АГРО е най-представителният форум в България за земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти и при последното, тринадесето издание на изложението беше отбелязан рекорд – близо 40 000 кв.м. бяха реализирани. Посетителите за петте работни дни бяха близо 20 600 души.

Коментари към новината

Още новини от Агро