Новини от област Стара Загора и България

Обществено обсъждане

Община Казанлък събира граждански идеи за Детската академия за таланти

1752 21/03/2022 09:32 Общество България
Община Казанлък събира граждански идеи за Детската академия за таланти
Divident.€U Divident.€U

Община Казанлък кани заинтересовани граждани, ученици и родители на обществено обсъждане на дейността на „Детска академия за таланти“ в село Розово.
„Предстои да бъде взето важно решение относно дейността на бъдещата “Детска академия за таланти” в с. Розово. Затова за нас е важно да се допитаме до Вас и да съберем възможно повече идеи, мнения и желанията на местната общност за заниманията в детската академия. Тя трябва да се превърне в място с много и различни функции: да предоставя възможност за приятелски срещи, нови запознанства и разгръщане талантите на децата от района и цялата страна в сферата на науката, изкуството и спорта.

Каним ученици от всички възрасти, родители, учители и заинтересовани граждани да се включат в работна група за създаване и представяне на идеи. Всички предложения ще бъдат внимателно разгледани преди окончателното изготвяне на концепцията за дейността на “Детската академия за таланти”, се казва в съобщението на общината.

Срещата на работната група ще се проведе на 14 Април 2022 г. /Четвъртък/ от 14:00 до 17:30 ч. в сградата на Младежки дом в гр. Казанлък.

Всички желаещи да участват в работната група, могат да попълнят заявление за участие в срок до 31 Март 2022 г. /Четвъртък/ на следния линк: https://forms.gle/JAq7DKib4gNsNZPZA

За учениците, които ще се включат в работната група има осигурено забавление в работилница за ЛЕГО конструиране и моделиране от Центъра за творческо обучение, София.

Въпроси могат да се задават на имейл: [email protected]

Коментари към новината

Още новини от Общество