Новини от област Стара Загора и България

Стара Загора

Коледари наричаха за здраве и берекет в Общината

Коледари наричаха за здраве и берекет в Общината
Divident.€U Divident.€U

Да поздравят общинските служители с настъпващите празници в сградата на общинска администрация дойдоха малките коледари от Девето основно училище „Веселин Ханчев“. Първокласниците изпълниха песните „Коладе ле“, , „Стани нине…“ и „Божи българска Коледа“.
Да е здрава и плодовита годината. Да има светлина и уют във всеки дом, пожелаха учениците. Те подариха специални картички на зам.-кмета Иванка Сотирова и експертите от отдел „Образование“ с наричания за здраве и берекет.
Малките възпитаници на детска градина №11 „Загоре“ също поздравиха днес ръководството и служителите на Община Стара Загора.

С коледни стихове и коледарски песни те пожелаха да има мир и берекет, здраве и късмет през новата година, да е светлина в тази Община.
Детска градина „Загоре“ празнува т. г. 60-годишен юбилей. Тя е построена през 1961 г., а през годините е достроявана. В момента разполага с 5 занимални, кухненски блок, физкултурен салон, зала изкуства, методичен кабинет и административен блок. Има голям двор, в който растат редки дървесни видове, има цветни алеи, играчки и катерушки, които гарантират приятен престой на децата на открито.
Всички малки гостенчета получиха подаръци с лакомства от общинска администрация.

Коментари към новината

Още новини от Общество