Новини от област Стара Загора и България

Рок легенди се събраха в последната вечер от "Beerфест 2021" в Стара Загора

Рок легенди се събраха в последната вечер от Beerфест 2021 в Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

На 5 септември публиката посрещна Фондацията и Диана Експрес

Рок легенди се събраха  в последната вечер на „Beerфестът“ 2021 на 5 септември в Стара Загора. Емблематичните Диана Експрес и Фондацията в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански и Дони  зарадва феновете под открито небе в парк „Загорка“. Към тях се присъединиха  Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев.

Паметно музикално шоу, посветено изцяло на рока, зарадва  публиката във финалната вечер за издание 2021. Началото му  даде страрозагорската група Rockstage от 19:00 ч., която изпълни свои авторски песни и кавъри на известни банди.

Гостите на събитието  се насладиха на качествена бира и разнообразие от бирени мезета във фестивалната зона още от 17:00 часа. Имаха  възможността  да опитат и специално създаденото за фестивала наливно „Beerфест фестивално“ пиво.

За да запечатат спомените от „Beerфестът“ 2021, посетителите направиха  снимка под звездите до сцената в специална рамка, с която да споделят „Доброто тук“.

„Beerфестът“ се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „АЯКС“, туристически информационен портал visitstarazagora.bg, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“ и ресторант „Щастливеца“.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество