Новини от област Стара Загора и България

Внезапно ни напусна създателят на Дарик Радио Радосвет Радев

1379 06/08/2021 14:42 Общество България
Внезапно ни напусна създателят на Дарик Радио Радосвет Радев
Divident.€U Divident.€U

Създателят на Дарик радио и негов изпълнителен директор и до днес и председател на Българската стопанска камара Радосвет Радев е починал внезапно днес на 61 години. За тъжното събитие съобщиха на сайта на Българската стопанска камара опечалените му колеги.

Ето какво се казва още в публикацията на БСК:

"Г-н Радев пое управлението на БСК през 2018 г., след кончината на дългогодишния ни председател Божидар Данев. В това изключително трудно за нас време той пое риска и ангажимента да изведе Камарата от нелеката ситуация. Нещо повече, беше амбициран да я направи модерна, водеща бизнес организация. И работеше неуморно за това! Наложи му се да навлезе екстремно бързо в работата и го направи. Направи много компромиси с личното си време и ангажименти, в името на организацията.

За тези три години г-н Радев се превърна не просто в наш ръководител, но преди всичко беше наш приятел - човек, на когото можеш да се довериш, с когото можеш да споделиш идеи, от когото можеш да получиш подкрепа и разбиране.

За всичко това му благодарим! Надяваме се пътят му да е светъл, както ние ще пазим светъл спомена за него!

Изказваме искрени съболезнования на семейството и близките му, както и на целия екип на Дарик радио - най-голямата му любов!

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!"

Екипът на "Дивидент Медиа" изказва своите съболезнования.

Коментари към новината

Още новини от Общество