Новини от област Стара Загора и България

Тихомир Тенев, "Има такъв народ": Време разделно е!

Тихомир Тенев, Има такъв народ: Време разделно е!
Divident.€U Divident.€U

След изявлението на Слави Трифонов във фейсбук, че партията му ще върне мандата за съставяне на правителство на минутата, след като се случи, търсим мнението на депутатите от 27 Старозагорски избирателен район за създалата се политическа ситуация в страната и действията на политическите сили.

Водачът на листата на „Има такъв народ“ Тихомир Тенев и областен лидер на партията в Старозагорски регион, подобно на лидера си, коментира ситуацията от личната си страница във фейсбук:

„И нека го кажем така: Време разделно е! От едната страна сме хората, които на 04.04.2021г. пожелахме истинска промяна - без договорки, без условия, без игри и схеми.Тези, за които властта в никакъв случай не е самоцел. Животът на никой от нас не започва и не завършва с банката в народното събрание!Животът започва всеки път, когато имаш истинска цел към промяна и свобода!

От другата страна са тези, които ни "подкрепят"! Участвалите във властта последните 30 години.Тези за които властта не е нищо друго освен начин на живот и способ за благоденствие! Без нея те нямат смисъл в живота, и са готови на всичко за да я консумират отново. Помислиха си, че този път ще я консумират чрез нас!Няма да стане!

Време разделно е! В нашите глави - дали искаме наистина Промяна, или поредната перверзна измама!“

Тихомир Тенев отбелязва още, че споделя във фейсбук мнението на колегата си и приятел Момчил Иванов и допълва: „Слушайте кои ще квичат най-много, че не сме искали да управляваме, и че ни е страх от властта! От тях бягайте най-много.“

Още по темата: Георги Гьоков, БСП: Третият мандат се връчва по преценка на държавния глава

 

Коментари към новината

Още новини от Политика