Новини от област Стара Загора и България

БАТА Агро 2021 г. ще се проведе през май в Стара Загора

1571 02/02/2021 09:25 Агро Земеделие
БАТА Агро 2021 г. ще се проведе през май в Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

Отложеното за 2021 г. 13-то издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи продуктите и услугите на близо 170 фирми от агро бизнеса в България с обща изложбена площ от близо 39 000 кв.м. Форумът се планира за периода 10-14 май на традиционното място – Летище Стара Загора, съобщават организаторите.

Приемат се регистрации за участие в изложението. Целта е изложението да бъде още по-успешно за изложителите, по-достъпно и полезно за земеделските производители.
Периодът на изложението ще бъде удължен – общо 5 работни дни. Също така се запазва успешният форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението. Фокусът на посетителите ще бъде насочен върху експонатите и демонстрациите – както с машини, така и на семена, торове и препарати за растителна защита. Тяхното действие в реални, полеви условия може да бъде видяно при изложителите, които участват с опитни полета с насаждения.
13-тото издание на БАТА АГРО ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за здравето и безопасността на нашите изложители и посетители.

Напомняме, че миналогодишното издание беше отложено за тази година. В него бяха заявили участие 178 фирми на 39 416 кв.м. изложбена площ.
Тези данни сочат, че това е най-голямото изложение за земеделие досега по площ, което създава предпоставки форумът като професионално събитие, както и индивидуалното представяне на всеки участник, казват организаторите.

Коментари към новината

Още новини от Агро