Новини от област Стара Загора и България

Поздрав на кмета на Община Нова Загора Галя Захариева по повод първия учебен ден

Поздрав на кмета на Община Нова Загора Галя Захариева по повод първия учебен ден
Divident.€U Divident.€U

Уважаеми учители, скъпи ученици,
На прага сме на една Нова учебна година. С особено вълнение се обръщам днес към Вас, за да Ви поздравя по повод Първия учебен ден. За някои той ще бъде първата крачка в родното училище. За някои годината ще бъде последната в него. Все пак за всички 15 септември е едно ново начало и аз Ви пожелавам то да Ви поведе към нови хоризонти на знанието! Всички Вие – учители и ученици, имате повод да празнувате, защото всяка учебна година е още едно пътуване – към света, към себе си, към хората. Бъдете отворени за предизвикателствата и подаръците на новата учебна 2023 / 2024 година!

Мили първокласници,
Обръщам се към Вас с голяма обич, защото Вие сте в най-трепетно очакване да пристъпите прага на родното училище, в което със звъна на първия звънец пред Вас ще се отворят вратите към нови знания. Превземайте ги смело и вярвайте в себе си и своите учители. Бъдете дръзки, любознателни и упорити! Желая Ви здраве, много радостни мигове и успехи в учението и живота!
Скъпи ученици,
От Вас зависи да не пропуснете нито един урок и да изживеете миговете в училище с отворени сърца! Бъдете уверени в себе си, не жалете труда си и се доверявайте на своите учители!
Уважаеми учители,
На Вас пожелавам от сърце да срещате жадни за знание ученици, с които да се гордеете! Да се радвате на техните постижения и израстването им и те да Ви изпълват с удовлетворение!

Успешна и благодатна да е Новата учебна 2023 / 2024 г.!

Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева

Коментари към новината

Още новини от Образование