Новини от област Стара Загора и България

Официално откриват HOLIDAY PARK на мястото на стария Парк мол Стара Загора

17267 11/09/2023 12:43 Икономика Финанси
Официално откриват HOLIDAY PARK на мястото на стария Парк мол Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

Редица световни и български брандове предлагат много отстъпки, игри и подаръци по повод откриването и началото на новата учебна година

На 13 септември старозагорци и гостите на града официално ще кажат сбогом на доскорошния Парк мол Стара Загора, който ще отвори врати напълно преобразен и модернизиран като HOLIDAY PARK - съвременен търговски комплекс от отворен тип.

Адресът му в Стара Загора остава непроменен на бул. "Никола Петков" 52, източно от ДЗУ. Комплексът става най-големият търговски център в региона, разположен на терен от над 73 000 кв. м с над 40 000 кв. м търговска площ, който обособява повече от 30 магазина, предлагащи широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време.

 

Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят са, както Технополис, Практикер, Декатлон и Jumbo, така и новите обекти отворени в комплекса като Lidl, LC Waikiki, Sinsey, Хиполенд, Нечовешки магазин д-р Стефанов и други. По този повод и началото на новата учебна година HOLIDAY PARK Стара Загора и обектите в комплекса ще предложат много супер оферти, отстъпки и игри с награди.

На 13-ти септември всеки ще може да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на HOLIDAY PARK. По-малките посетители също ще се радват на изненади, игри и спортни активности.

Трансформирането на комплекса включва по-голямо и широко пространство за новопостроените обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване със стотици естествени и свежи дървета и храсти, и нови соларни панели. Изключителна атракция са и четири естествени палми, които ще радват всички посетители от фоайето на парка.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Практикер.
Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

Коментари към новината

Още новини от Икономика