Новини от област Стара Загора и България

Най-големият магазин на Лидл в Стара Загора отвори врати до Парк Мол

14553 14/08/2023 12:39 Икономика Финанси
Най-големият магазин на Лидл в Стара Загора отвори врати до Парк Мол
Съдържание от LIDL Съдържание от LIDL

Лидл България откри нов магазин в Стара Загора и 120-и в страната, в изпълнение на дългосрочната стратегия на веригата да е близо до потребителите и да им предоставя качествени продукти на достъпни цени.

Магазинът е най-големият от веригата в Града на липите и отговаря на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти. Разположен е на бул. "Никола Петков" 4, непосредствено до Парк Мол Стара Загора, като за удобството на клиентите ще се грижат 21 служители.

Обектът, с търговска площ от 1408 кв. м, се отличава със съвременната си визия и модерно оборудване с висок клас за енергийна ефективност. Електронните ценови табели във всички зони допринасят за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl.

Около новия магазин е обособен удобен безплатен паркинг с много места.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

През цялата 2023 г. компанията ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, при това без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент – с Lidl те получават всичко това на едно място.

За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в над 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 120 магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Коментари към новината

Още новини от Икономика