Новини от област Стара Загора и България

Фирма „Роси“ представи иновативни подови настилки на Архитектурно-строителната седмица

945 05/04/2023 18:04 Икономика Бизнес
Фирма  Роси  представи иновативни подови настилки на Архитектурно-строителната седмица
Сашка ПАНАЙОТОВА Сашка ПАНАЙОТОВА

Старозагорската компания за материали за мебели отскоро предлага и материали за строителството и ремонта

Компанията за търговия с материали за производство на мебели „Роси“ представи по време на престижното изложение „Архитектурно-строителна седмица“ нов сегмент в дейността си - съвременни подови настилки и материали за Щандът на Роси предизвика голям интерес сред посетителитестроителството. Изложението „Архитектурно-строителна седмица“ се състоя от 29 март до 1 април в Интер Експо Център в София и привлече интереса на фирми, производители, дизайнери и учебни заведения.

Вече близо година „Роси“ предлага пълната гама паркети на утвърдения в цял свят бранд AGT. Подовите настилки на AGT в шоурумовете на „Роси“ в цялата страна се радват на голям интерес от страна на крайни клиенти и майстори.

„Ламинираният паркет на AGT е гаранция за високо качество, като в същото време предлага голямо разнообразие на модели, покриващи вкусовете и на най-взискателните клиенти. Затова предвиждаме и занапред да продаваме всички серии на тази марка, при това на конкурентни цени“, каза за Divident.EU Валентин Колев, собственик на „Роси“.

Освен подови настилки, по време на Архитектурно-строителната седмица фирма „Роси“ презентира и някои нови свои продукти, облицовъчни екстериорни и интериорни решения, включително от керамика, иновативни компакт настилки, устойчиви на удар, надраскване и вода, и декинг настилки.

Компактите на ASD Laminat и Fundermax са модерно решение за устойчиво и в същото време красиво  покритие от ново поколение, за производстовото на което се използва съвсем нова технология. Компакт плоскостите съдържат пресовани под висока температура и налягане импрегнирани слоеве крафт хартия. Те имат завършващ декоративен и повърхностен слой. Изключително издръжливи са на удар, надраскване и на вода.

Интериорните компакти се предлагат от фирма „Роси“ с различни декори, както на повърхността, така и на сърцевината. Клиентите могат да избират между различни структури в следните размери (в зависимост от производителя) • 4200 х 1400 х 12 мм • 4100 х 1300 х 12 мм.

Към компакт плоскостите, фирмата предлага и пълна окомплектовка аксесоари от неръждаема стомана за изграждане на преградни стени, които намират широко приложение при проектирането на публични пространства, бензиностанции, фитнес зали, бани и др.

„Роси“ предлага и компакт плоскости за екстериорна употреба, чиято основна разлика с интериорните, е в завършващия слой. Той осигурява UV-устойчивост и предотвратява евентуална промяна в цвета на декора с времето.

WPC Композитният декинг на Decado, който „Роси“ представи по време на Архитектурно-строителната седмица, е изключително устойчив на външни климатични условия и издръжлив във времето. Изисква изключително малка поддръжка, което го прави подходящ за употребата в дворове, покрай басейни и при публични пространства с високо натоварване.

„Роси“ вероятно е единственото място, в което клиентите ще открият различни продукти в една и съща разцветка – паркет, перваз, кухненски плот, плоскост за врата, шкаф. „Когато стартирахме продажбите на паркет, видяхме, че клиентите търсят съчетаване на материалите за изработване на настилката, на мебелите, на дограмата и на други декоративни елементи от интериора. Като фирма, която стои винаги близо до крайните клиенти, се опитваме да отговорим на изискванията им за повторяемост на един и същи цвят в различен тип продукти. Внедряваме разработени от нас разцветки при изработването на паркети, врати, шкафове, кухни и т.н. Стремежът да бъдем автентични и различни, ни отличава от всички останали компании“, подчертава създателят на „Роси“ Валентин Колев.

По време на Архитектурно-строителната седмица бяха разгледани теми като “Eнepгийнa eфeĸтивнocт и yпoтpeбaтa нa възoбнoвяeми изтoчници в cтpoитeлния пpoцec“, „Cтpoитeлнитe oтпaдъци ĸaтo pecypc“, „Eнepгийнoeфeĸтивни и зeлeни инoвaции“ c фoĸyc въpxy нacтoящeтo и бъдeщeтo в cгpaднaтa aвтoмaтизaция, eнepгoeфeĸтивнocттa, OBK тexнoлoгиитe и зeлeнитe peшeния и др.

Коментари към новината

Още новини от Икономика