Новини от област Стара Загора и България

В Стара Загора

Кукленият театър с акция "капачки и кенчета" за купуване на линейка за новородени

416 01/04/2023 20:32 Култура Сцени
Кукленият театър с акция капачки и кенчета за купуване на линейка за новородени
Divident.€U Divident.€U

Екипът на Кукления театър в Стара Загора се присъединява към една от най-вълнуващите и знакови каузи на България- тази за закупуване на петата неонатологична линейка в страната. Включваме се с любов и сърце в Пролетната акция за капачки и кенчета в Стара Загора. Целта е осигуряване на средства за животоспасяващия медицински автомобил за новородени, който тази пролет е предназначен за Университетската болница „Проф. д-р Ст. Киркович”.

Вярваме, че най-ценното, което имаме е човешкият живот. Убедени сме, че той не може да зависи от неблагоприятни обстоятелства, лични и държавни липси. Сигурни сме, че всеки идва на този свят с мисия да обича и да бъде обичан. Знаем, че вие, нашите верни зрители споделяте същото. Призоваваме ви да застанем заедно в светлата половина на света и да споделим каузата на даряването.

Да покажем на децата ни не само красотата на изкуството, но и смисъла на грижата за другите. Разположили сме специалните контейнерчета във фоайето на театъра и ви призовававаме да носите събраните си капачки при нас. На 22.04, събота, между 9.00 и 14.00 часа на паркинга зад Художествената галерия ще бъдат  предавани събраните капачки за поредната добра кауза на България. Споделете събитието, разкажете на близки и приятели, елате с компания да подкрепите каузата ни!

Петата линейка е на една ръка разстояние - вашата ръка!

Коментари към новината

Още новини от Култура