Новини от област Стара Загора и България

Затварят участъци от ул. "Москва" и ул. "Хр. Ботев" в Казанлък

534 24/01/2023 00:45 Общество България
Затварят участъци от ул. Москва и ул. Хр. Ботев в Казанлък
Divident.€U Divident.€U

От  24.01.2023 г., вторник, се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Москва“ в град Казанлък, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.„Съединение“ до кръстовището с ул.„Христо Ботев“ ще бъде затворено за движение на МПС в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Съединение“, ул.„Кайнарджа“, ул.„Мазалат“ към съществуващата улична мрежа в града.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Христо Ботев“ в Казанлък, както следва:

- от кръстовището с ул.„Мазалат“ до кръстовището с ул.„Москва“ ще бъде затворено за движение на МПС в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Мазалат“ и ул.„Съединение“ към съществуващата улична мрежа в града.

Временната организация и безопасност на движението се налага във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Казанлък и ще важи от 08:00 часа на 24.01.2023г. (вторник) до 17:00 часа на 04.02.2023г. (събота), включително.

Коментари към новината

Още новини от Общество