Новини от област Стара Загора и България

"Берое" привлече трима нови футболисти

360 04/01/2023 14:00 Спорт Стара Загора
Берое привлече трима нови футболисти
Divident.€U Divident.€U

„Берое“ се сдоби с три нови попълнения.

Днес клубът закупи правата на Йоан Бауренски от ЦСКА-София. Полузащитникът ще започне тренировки с новите си съотборници още днес, когато е първото занимание за годината.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Бауренски много победи и успехи с екипа на тима.

Йоан Бауренски е на 21 години, играе като полузащитник. Роден е в Монтана и е юноша на „Литекс“ и ЦСКА-София. Кариерата му започва в състава на „армейците“, а след това и като част от отбора на „Литекс“. Mиналият сезон играчът бе преотстъпен на „Ботев“ (Враца).

Юношата на „Берое“ Денислав Станчев се завърна в родния си клуб, след като днес подписа своя договор. Той е четвърто ново попълнение за „зелените“ и ще започне подготовка с отбора. За последно Станчев бе част от състава на „Добруджа“.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Станчев много успехи и победи със зеления екип.

Денислав Станчев е на 22 години. Роден е в Стара Загора и играе като полузащитник. Още като юноша на клуба той записва участие в 5 срещи на представителния тим. Освен в „Берое“, Станчев е играл във „Верея“, полския „Битовия“, „Локомотив“ (София), „Литекс“ и „Добруджа“.

Днес „Берое“ подписа договор и със Зария Ламбулич, който е пето ново попълнение в тима за този полусезон. Сръбският защитник започва подготовка с новите си съотборници още с днешното занимание. За последно той е бил част от „Младост“ (Нови Сад).

Всички от ПФК „Берое“ пожелават много успехи и победи на Ламбулич със зелената фланелка.

Зария Ламбулич е на 24 години. Роден е в Печ и играе като централен защитник. Той е юноша на „Бродарац“ (Белград, Сърбия), но започва своята кариера в „Пролетер“ (Нови Сад). Ламбулич е играл още в „Шахтьор“ (Солигорск), „Жрински“ (Мостар), „Златибор“ (Чайетина), „Младост“ (Лучани) и „Младост“ (Нови Сад).

Ламбулич е бивш младежки национал на своята страна.

Коментари към новината

Още новини от Спорт