Новини от област Стара Загора и България

Болница предлага посрещане на Нова година с диджей и лекарски преглед

Болница предлага посрещане на Нова година с диджей и лекарски преглед
Алекс СОТИРОВА Алекс СОТИРОВА

Специализираната болница за рехабилитация „Стайков и фамилия” ЕООД предлага весело посрещане на Новата 2023 година с включен медицински преглед, три физиотерапевтични процедури, диджей и празнична вечеря с много танци.

Болницата е разположeна на плажа в Слънчев бряг и както личи от обявата в нейната фейсбук страница, пациентите ще празнуват новата година в хотелски комплекс “Средец”.

Нестандартното предложение за посрещане на Нова година в болница предлага тридневни лечебно-увеселителни пакети, както за възрастни, така и за деца.

Тридневният новогодишен пакет е с цена 280 лева и включва закуски, обяди и вечери, лекарски преглед, три физиотерапевтични процедури дневно и празнична вечеря на 31 декември с диджей. За дете пакетът струва 180 лв. или 120 лв., в зависимост дали щее спи на редовно легло или на допълнително.

Санаториумът предлага и настаняване извън пакетите, тоест, може и само за една нощувка.

Офертите са само за пациенти на свободен прием, което означава, че с направление по Здравна каса или НОИ, няма как да си купите пакет.

Дали осигурените пациенти могат да посрещнат Нова година и в същото време да се лекуват безплатно с направление, като заплатят само новогодишния куверт, може да се осведомите на посочените в обявата телефони.

Болницата залага на новаторския подход да привлече пациенти дори по време на новогодишните празници, разчитайки на естествените природни фактори по нашето Черноморие, на физикалните и рехабилитационни процедури, местоположението си на плажа и близостта на богатото културно-историческо наследство на древния Несебър.

Коментари към новината

Още новини от Здраве