Новини от област Стара Загора и България

Признание

Прокуристът на казанлъшкото предприятие "М+С Хидравлик" стана „Мениджър на годината“

1991 11/11/2022 08:20 Икономика Бизнес
Прокуристът на казанлъшкото предприятие М+С Хидравлик стана  Мениджър на годината
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Владимир Спасов - прокурист на "М+С Хидравлик" АД, е "Мениджър на годината" в 15-ото юбилейно издание на конкурса. Наградата му беше връчена снощи на официалната церемония, която се проведе в Софийската опера и балет. Събитието е под патронажа на държавния глава Румен Радев.

Преди да обяви победителя, президентът изтъкна трудните условия за бизнеса и неизвестността пред него през 2022-а година.
„Българският бизнес расте, а данните за износа са наистина впечатляващи и това се дължи на факта, че в България имаме бизнес лидери, които със своите знания и кураж водят към още по-високи върхове. Давате ни вярата, че България може и се развива като модерна, като просперираща европейска държава“, каза Румен Радев пред мениджърите.

Владимир Спасов благодари на семейството си и на екипа си от 1350 души, които правят така, че "М+С Хидравлик" да бъде един от световните лидери в сферата. Тази награда за мен е признание, че българското машиностроене не е забравено и в нас има хляб, каза още той.
Владимир Спасов е част от "М+С Хидравлик" АД от 2000 г., започвайки от маркетинговия отдел и стигайки до позициите търговски директор и търговски пълномощник. Прокурист на компанията е от 2013 г.

“М+С Хидравлик” е лидер в производството на хидравлични изделия, с над 98% дял на продукцията за износ .

 Компанията има дистрибуторска мрежа, обхващаща Европа и целия свят, и е първата у нас, сертифицирана по системата за качество ISO 9001.
 Казанлъшкото предприятие значително е увеличило пазарите си независимо от ковид кризата и проблемите, предизвикани от войната с Украйна. „ Още през 2020 г успяхме да спечелим доста нови проекти, които дават резултат през настоящата година. Те са в сектора на селското стопанство, пътно- строителни машини. При нас има доста сериозна диверсификация на риска във връзка с това, че областите на приложението на изделията ни са много разнообразни“, каза пред Divident.EU Спасов. Той допълни, че пазарният дял на компанията се увеличава във връзка с много по-доброто и позициониране на пазара.

През март, миналата година „М+С Хидравлик пусна нов производствен корпус.
Той беше изграден в съседство на съществуващите мощности. Пренаредени са производствените процеси и в резултат е увеличена производителността. Инвестициите в компанията през изминалата 2021 г. са в размер на 20 млн. лева.

Коментари към новината

Още новини от Икономика