Новини от област Стара Загора и България

Кметът на Стара Загора

Живко Тодоров: Започва цялостно асфартиране на основни улици след ремонтите на ВиК

Живко Тодоров: Започва цялостно асфартиране на основни улици след ремонтите на ВиК
Divident.€U Divident.€U

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров даде информация рано тази сутрин за хода на подмяната на централните водопроводи по улиците на Стара Загора. В личния си профил във ФБ кметът написа и имената на улиците, по които общината започва цялостно преасфалтиране:

"Добро утро на всички и успешна седмица! Малко актуална информация за ремонтите в града.

ВиК приключиха подмяната на тръби по следните участъци: ул. “Августа Траяна” между “Руски” и “Иван Вазов”, ул. “Парчевич” между “Славянски” и “Гурко”, ул. “Васил Левски” между “Х. Д. Асенов” и “Руски”.

Тази седмица общината започва полагане на биндер по "Августа Траяна", "Парчевич" ще бъде фрезована и подготвена за асфалтиране, а след нея и участъка, който посочих по “Васил Левски”.

По “Методи Кусев” между “Васил Левски” и “Столетов” има археология и се очаква решение на комисия за трасето на канализацията. Веднага щом се положат новите тръби и там започваме да асфалтираме.

По “Гурко” започна също полагане на ВиК. Цялостно ще бъдат ремонтирани от общината следните улици: по цялата дължина - “Васил Левски”, “Боруйград”, “Августа Траяна”; “Гурко” от “Димчо Стаев” до “Патриарх Евтимий”; “Патриарх Евтимий” от “Христо Ботев” до “Августа Траяна”, “Парчевич” от “Гурко” до “Славянски”; “Радецки” от “Иван Вазов” до “Хан Аспарух”.

Неудобно е за всички сега, но след приключване на всички дейности резултатът ще бъде добър за града. Благодаря за търпението и се извиняваме за временното неудобство!", написа кметът.

Коментари към новината

Още новини от Общество