Новини от област Стара Загора и България

Частично затваряне на две улици в Казанлък от понеделник

1890 07/10/2022 15:24 Общество България
Частично затваряне на две улици в Казанлък от понеделник
Divident.€U Divident.€U

От 10.10.2022 г., понеделник се въвежда временна организация на движението /ВОД/ чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Александър Стамболийски“ в град Казанлък, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.„Цар Петър“ до кръстовището с ул.„24-ти Август“ движението за МПС ще бъде затворено в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Цар Петър“, ул.„24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в града.

Въвежда се временна организация на движението чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Москва“:

- в участъка от кръстовището с ул.„Кайнарджа“ до кръстовището с ул.„Съединение“ движението за МПС-та ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Кайнарджа“, ул.„Съединение“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Временната организация и безопасност на движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и ще важи от 08:00 часа на 10.10.2022г. до 17:00 часа на 16.10.2022г.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Общество