Новини от област Стара Загора и България

Две улици в Казанлък са затворени за ВиК ремонт

1688 16/08/2022 11:29 Общество България
Две улици в Казанлък са затворени за ВиК ремонт
Divident.€U Divident.€U


До края на месец август две улици и две кръстовища в  Казанлък ще бъдат затворени за ремонт по проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора за реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града. Въвежда се временна организация и безопасност на движението както следва:

- Затварят се пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Кайнарджа“ в Казанлък:

- в двете посоки ще бъде затворено кръстовището в участъка с ул.„Москва“ до кръстовището с ул.„Вардар“;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„ Москва“, ул.„ Вардар“, ул.„24- ти Август“ към съществуващата улична мрежа в града.

- Затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства се въвежда на ул.„Преображение“ в град Казанлък:

- в участъка от кръстовището с ул.„Тракия“ до кръстовището с ул.„Тъжа“ движението ще бъде затворено в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Георги Кондолов“ и ул.„Мусала“ към съществуващата улична мрежа в града.

 

- Затварят се пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Тракия“ в Казанлък, както следва:

- участъкът от кръстовището с ул.„Георги Кондолов“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“ ще бъде затворен в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Георги Кондолов“, ул.„Мусала“, бул.„Никола Петков“ към съществуващата улична мрежа.

- Затворени за движение, спиране и паркиране в двете посоки ще бъдат пътните платна на ул.„Тъжа“ в града, както следва:

- затворен в двете посоки ще бъде участъкът от кръстовището с ул.„Георги Кондолов“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“.

 Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Георги Кондолов“, ул.„Мусала“, бул.„Никола Петков“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Срок на действие на временната организация на движението – от 08:00ч. на 15.08.2022г. до 17:00ч. на 30.08.2022г.

Коментари към новината

Още новини от Общество