Новини от област Стара Загора и България

"Джуниър Бенд" ще поздравят с концерт старозагорци в петък

1799 10/08/2022 16:31 Култура Сцени
Джуниър Бенд ще поздравят с концерт старозагорци в петък
Divident.€U Divident.€U

Международният ден на младежта – 12 август, ще бъде отбелязан с изключително атрактивен концерт на Духов оркестър на СУ „Емилиян Станев“ – Велико Търново. Музиката на „Джуниър Бенд“ завладява не само с талант, но и с много емоция и артистичност. Младите боляри разчупват стереотипите при духовите инструменти и преплитат поп, джаз и фънк по майсторски начин.

В петък, от 20.00 часа, на сцената пред Община Стара Загора ще се качат 9 момичета и 17 момчета, за да поздравят жителите и гостите на града с музиката си.
Възпитаниците на диригента Йордан Цветанов ще представят в Стара Загора своето уникално шоу, първи самостоятелен сингъл и ще донесат много запомнящи се емоции на публиката. „Джуниър Бенд“ ще блеснат и с авторска творба, влезнала в топ 10 на музикалните класации.
Талантливите момчета и момичета, заедно с техния диригент, отправиха пожелание на младежите в Стара Загора да бъдат отдадени на това, което правят, да се трудят усилено и най-вече да се стремят да пораснат като добри и сърдечни хора.

 

Коментари към новината

Още новини от Култура