Новини от област Стара Загора и България

От утре

Затварят четири кръстовища в ж.к. "Манастира" в Казанлък

2059 26/07/2022 17:12 Общество България
Затварят четири кръстовища в ж.к. Манастира в Казанлък
Divident.€U Divident.€U

От утре за два дни се въвежда временна организация на движението чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Александър Стамболийски“ в град Казанлък, както следва:

- кръстовището на ул.„Александър Стамболийски“ с ул.„Цар Освободител“ ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временна организация на движението чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Цар Петър“ както следва:

- в участъка от кръстовището на ул.„Цар Петър“ с ул.„ Витоша“ ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул. „ Витоша“, ул.„24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Въвежда се временна организация на движението / ВОД/ чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Александър Стамболийски“ както следва:

- кръстовището на ул.„Александър Стамболийски“ с ул.„24-ти Август“ ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„ Витоша“, ул.„24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Въвежда се временна организация на движението /ВОД/ чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Александър Стамболийски“ , както следва:

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Цар Освободител“, ул.„Витоша“, ул.„24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

- кръстовището на ул.„ Александър Стамболийски“ с ул.„Мургаш“ ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Кайнарджа“, ул.„Москва“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Временната организация на движението на МПС-та ще важи от 08:00часа на 27.07.2022г. до 17:00 часа на 28.07.2022г. Промените се налагат във връзка с ремонтни дейности на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа.

Коментари към новината

Още новини от Общество