Новини от област Стара Загора и България

Частично затварят движението от утре три улици в Казанлък

2823 25/05/2022 18:02 Общество България
Частично затварят движението от утре три улици в Казанлък
Divident.€U Divident.€U

От утре – четвъртък, 26.05.2022 г. се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Старозагорска“ в град Казанлък, както следва:

 - в участъка от кръстовището с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“ движението ще бъде затворено в посока запад - изток.

 Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Княз Мирски“, ул.„Старозагорска“ към съществуващата улична мрежа в града.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Максим Горки“ в град Казанлък както следва:

 - в участъка от кръстовището с ул.“Константин Бозвелиев“ до кръстовището с ул.“Генерал Радецки“ движението ще бъде затворено в посока запад - изток.

 Въвежда се въведе временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Княз Мирски“ и ул.„Генерал Радецки“ към съществуващата улична мрежа.

 Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Константин Бозвелиев“ в град Казанлък както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.“Княз Мирски“ до кръстовището с ул.“Никола Самев“ движението ще бъде затворено в посока юг-север.

 Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Княз Мирски“, „Емануил Манолов“ и „19-ти февруари“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Времените промени в движението ще важат от 08:00 ч. утре до 17:00 часа на 05.06.2022г.

Коментари към новината

Още новини от Общество