Новини от област Стара Загора и България

Първо представяне на кандидатките за "Царица Роза 2022"

2351 27/04/2022 19:01 Общество България
Първо представяне на кандидатките за Царица Роза 2022
Divident.€U Divident.€U

В  Община Казанлък се проведе първата среща с момичетата, които ще участват в надпреварата за короната на Царица Роза 2022г. Те бяха поздравени от кмета Галина Стоянова: „Благодаря Ви за смелостта да се явите!“, приветства ги тя и отбеляза, че това е не трудно, а забавно начинание, която остава спомен за цял живот. „Пътят към короната прави царицата. Щом сте се явили – вече сте царици.

Изборът на журито е все пак субективен.“, заяви кметът на Казанлък към младите момичета като подчерта, че самото участие в конкурса е извървян красиво път. Тя даде основни напътствия на 12-класничките, за да бъде присъствието им приятно през цялото време на предизвикателството: „Всичко зависи от Вас! Ако сте свободни, одухотворени, усмихнати – това е зареждащо. Когато се притеснявате се вижда от първия до последния ред на залата.“, посочи Галина Стоянова и пожела на всички спокойствие и успех.

Кметът на Казанлък представи на бъдещите абитуриентки бе представен основния екип, който ще работи с тях за по-доброто им участие в конкурса – спектакъл за избор на Царица Роза 2022: коафьорът Стенли Нанчев, директорът на Музея по фотография Стефан Папукциев и инструкторът по зумба Гергана Начева. Те направиха първи генерални напътствия към момичетата. Те се запознаха и с програмата „Пътят към Короната“, по която започва подготовката им за спектакъла още от утре.

Галина Стоянова ги увери, че всичко ще бъде по правилата: „Гаранция, че този конкурс не е купен или продаден съм аз, като кмет. В журито никога не е имало случайни хора, на които може да се влияе.“, заяви тя и даде съвет кандидатките да се абстрахират от злонамерени коментари в социалните мрежи. Кметът на Казанлък пожела цялото участие в конкурса за избор на Царица Роза да бъде за младите момичета красиво приключение.

Коментари към новината

Още новини от Общество