Новини от област Стара Загора и България

Затварят улици в Казанлък заради ремонта на ВиК мрежата

2014 28/03/2022 13:12 Общество България
Затварят улици в Казанлък заради ремонта на ВиК мрежата
Divident.€U Divident.€U

Във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа се въвежда временна организация и безопасност на движението в района на Манастира от утре (29.03.2022 г.) до средата на месец април 2022 г. (15.04.2022 г.). Промените ще важат за времето от 08:00часа до 18:00 часа всеки ден.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Съединение“ в град Казанлък, както следва:

* в участъка от кръстовището с ул.“Вардар“ до кръстовището с ул.„Свобода“ затворено в двете посоки;

- Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Преслав“, ул.„Кайнарджа“, ул.„Москва“ и ул.„Вардар“ към съществуващата улична мрежа в града.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Земеделска“ в град Казанлък, както следва:

* от кръстовището с ул.„Съединение“ до ул.„ Христо Ботев“ затворено в двете посоки;

- Въвежда се временен режим на движение на МПС- та по обходните булеварди и улици: ул.„Христо Ботев“ и ул.„Москва“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Коментари към новината

Още новини от Общество