Новини от област Стара Загора и България

Временна организация на движението в казанлъшкия квартал "Кулата" от днес

1727 24/03/2022 09:01 Общество България
Временна организация на движението в казанлъшкия квартал Кулата от днес
Divident.€U Divident.€U


Във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа от утре, 24.03.2022г. до 09.05.2022г., включително в часовия интервал от 08:00 часа до 17:00 часа в ж.к.“Кулата“ се въвежда временна организация и безопасност на движението.

Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на следните улици:

- Ул.„Батак“ – от бул.“Княз Алексанъдр Батенберг“ до ул.“Битоля“;

- Ул.“Битоля“ – от ул.“Батак“ до ул.“Тулово“;

- Ул.“Старозагорска“ – от ул.“Генерал Радецки“ до бул.“Княз Александър Батенберг“;

- Ул.“Трапезица“ – от бул.“Никола Петков“ до ул.“Тулово“;

- Ул.“Тулово“ – от ул.“Янтра“ до ул.“Битоля“;

- алея от ул.“Тулово“ на изток.

 

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: бул.„Никола Петков“ и ул.„Старозагорска“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на следните улици: „19-ти февруари“, участъкът от ул.“Ген.Радецки“ до ул.“Тюлбенска“.

 

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Генерал Радецки“ и ул.„Тюлбенска“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на следните улици:

- Ул.“ Тракия“ – от ул.“ Д-р Стамболски“ до ул.“ Хаджи Димитър“;

- Ул.“Хината“ – от ул.“ Лев Толстой“ на изток;

- Ул. „ Розово“ – на юг от ул.“Хината“.

 Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Доктор Стамболски“ и ул.„Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в града.

Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на алея до ул.„Кенали“, участъкът от ул.“Братя Миладинови“ до ул.“Лев Толстой“.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Доктор Христо Стамболски“ и ул.„Лев Толстой“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на следните улици на ул.„Генерал Радецки“.

 Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“ към съществуващата улична мрежа в града.

 Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на следните улици:

- Бул.“Княз Александър Батенберг“ пред блок №119;

- Ул.„Илинден“ пред блок №18.

 

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„ Марица“, ул.„Илинден“ и бул.„Княз Александър Батенберг“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Затворени в двете посоки ще бъдат пътните платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на улица „ Академик Петко Стайнов“.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“ и бул.„Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Коментари към новината

Още новини от Общество