Новини от област Стара Загора и България

Община Бургас кани бизнеса на цветно изложение "Флора 2022" в края на април

10995 15/02/2022 14:01 Икономика Бизнес
Община Бургас кани бизнеса на цветно изложение Флора 2022 в края на април
Divident.€U Divident.€U

Община Бургас отправя покана за участие в предстоящото издание на цветното изложение „Флора 2022“ към всички производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на събитието. А то всяка година привлича хиляди посетители, включително от другите български градове и съседните държави. Търговците винаги остават доволни от оборота. Посетителите пък се радват на цветовете, формите, богатия асортимент и възможността да си купят нещо полезно и красиво за дома или градината.

Тази година голямото пролетно цветно изложение – една от емблемите на града – ще се проведе в периода от 29 април до 8 май. Съобразно всички противоепидемични мерки, събитието ще се разгърне основно във външните открити площи около експоцентър „Флора“ в Морската градина.

„Изкуство от цветя“ е темата, която ще провокира въображението на участниците и ще организира аранжировките и инсталациите в изложбените площи.

Желаещите да демонстрират своята продукция и умения, ще открият подробна информация – регламент, покана и форма на заявка за Национална изложба на цветя „Флора Бургас“ – на адрес: https://www.letenteatar.com/bg/index/static/42/

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „Флора 2022“, ще бъдат публикувани периодично във фейсбук страницата на експоцентър „Флора“:
https://www.facebook.com/floraburgas

Коментари към новината

Още новини от Икономика