Новини от област Стара Загора и България

Кауза

Старозагорски татковци се обединиха в благотворителна кампания за Диди

Старозагорски татковци се обединиха в благотворителна кампания за Диди
Divident.€U Divident.€U

Диди и майка и получиха сертификат за дарение

Facebook групата „Татковците на Стара Загора“се включи в благотворителната кампания за Диди. За около 20 дни членовете на групата успяха да съберат сумата от 1595лв. Организатор на събитието е Красимир Терзиев, който е и член на Настоятелството към Тракийския университет. Той споделя, че решил да предложи на групата стартирането на дарителска кампания. За целта е направил анкета, на която всеки член на групата е имал възможност да гласува за конкретна кауза. Всички единодушно са избрали каузата за Диди.
Общо около 30 татковци се включват веднага и даряват сума, за да подпомогнат бързото възстановяване на момичето, което пострада при катастрофа в Стара Загора.

На 19 декемри лично Диди и майка й получават сертификат за дарение, предаден от Красимир Терзиев и останалите дарители. Те изказват своята благодарност  към всички, които са се включили в инициативата.
Щастлив съм, че успяхме да се обединим, както да покажем и докажем, че доброто съществува, споделя още Красимир. Всеки един от дарителите получи и сертификат за дарение с лично послание, който бе подговено от друг член в групата - Добрин Стефанов.
Диди ще използва сумата за закупуването на протеза, както и за останалите консумативи, необходими  за възстановяването й. От името на „Татковците на Стара Загора“, Красимир Терзиев пожелая бързо оздравяване и само положителни емоции в бъдеще.

Диди успя да обедини малки и големи старозагорци, които участваха в благотворителни кампании преди Коледните и Новогодишни празници с желанието да и помогнат в  трудния момент след катастрофата.

Коментари към новината

Още новини от Общество