Новини от област Стара Загора и България

Слави Трифонов призова симпатизантите си да гласуват за Радев

Слави Трифонов призова симпатизантите си да гласуват за Радев
Divident.€U Divident.€U

С пост във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов призова симпатизантите си да гласуват на изборите в неделя. Той казва в поста си, че ако хората не излязат да гласуват, това ще бъде в полза на статуквото през последните 12 години. Ето и целият пост на лидера на "Има такъв народ":

„Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор - кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен? Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това.
Изборът е ясен – избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев и човек, който не е разбрал „кой е прав на протестите“.
Избираме между човек, който не е плашлив и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента.
Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция и един сламен човек, срам за академичната общност.
Аз и моите колеги от „Има такъв народ“ препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор.“

 

Коментари към новината

Още новини от Политика