Новини от област Стара Загора и България

Водачът на листата

Георги Гьоков, Коалиция „БСП за България” в 27-и МИР: Гласувайте! За по-спокоен и сигурен живот!

Георги Гьоков, Коалиция  БСП за България” в 27-и МИР: Гласувайте! За по-спокоен и сигурен живот!
Съдържание от Коалиция БСП за България Съдържание от Коалиция "БСП за България"

Скъпи съграждани,

3а трети път тази година отново сме пред избори – изключително важни за страната, за народа, за бъдещето на децата и внуците ни. Държавата ни е в криза – здравна и икономическа, а вече и политическа, и социална. Цените хвърчат нагоре, инфлацията е жестока, а зимата чука на вратата.

Но аз вярвам, че има решения! Аз вярвам, че ние от „БСП за България” можем и сме длъжни да преведем народа си през тази криза. С разум и социални решения!

Вие се запознахте с нашите кандидати за народни представители в 47-я парламент. Може да се гордеете с всеки един от тях - те са умни, отговорни, експерти в своята област. Ние сме хората, които искаме и можем да работим за просперитета на Старозагорска област.

Като част от "БСП за България" ще работим и за стабилността на нашия регион, за сигурност и спокойствие на семействата, за предвидимост и успех на бизнеса. С нашите разумни решения, с нашите леви политики, които БСП ще отстоява в парламента, искаме да гарантираме спокойни зимни месеци за всички.

Това може да стане единствено като подкрепите нашата кандидат-депутатска листа с бюлетина № 33 в парламентарните избори. Ние сме силни, отговорни, знаещи и можещи хора, и предлагаме разумните решения за бъдещето на Стара Загора и България!

Ние сме алтернативата! Не ви предадохме, няма да ви предадем и сега! Искаме промяна единствено за и в името на хората! Искаме да върнем достойнството на българския парламент!

Само заедно можем! 

Затова на 14 ноември излезте и отидете до урните. Гласувайте с № 33 за "БСП за България" и с № 6 за нашата президентска двойка Румен Радев и Илияна Йотова!

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари към новината

Още новини от Политика