Новини от област Стара Загора и България

"БСП за България" вписа пълна листа в РИК - Стара Загора

БСП за България вписа пълна листа в РИК - Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

БСП за България вписа пълна листа в РИК - Стара Загора. Водач на листата е Георги Гьоков.

Ето и пълната информация за кандидат-депутатите:  

Листа на Коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ” от 27-ми Старозагорски изборен район за 47-мо Народно събрание:

1. Георги Гьоков, водач на листата – експерт в социалната сфера, автор на редица законопроекти в 42-ро, 43-то, 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание, член на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на БСП.

2. Момчил Ненов – с висше образование, магистър по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, инженер-конструктор.

3. Минчо Минчев - коалиционен партньор, председател на ПП „Нова зора“, народен представител в 42-ро Народно събрание, журналист, поет.

4. Д-р Неделчо Маринов - с висше образование, магистър по специалността „Ветеринарна медицина”, старши инспектор в Областна дирекция по безопасност на храните в Стара Загора, член на Изпълнителното бюро на БСП-Стара Загора.

5. Миглена Филипова - с висше образование, магистър по специалността „Финанси на предприятията”, банков инспектор.

6. Георги Господинов – с висше образование, магистър по специалността „Електротехника”, инспектор технически надзор в отдел „Здравословни и безопастни условия на труд” в Мини „Марица-изток“, рудник Трояново-1, заместник-председател на Общински съвет на БСП-Раднево.

7. Владимир Грамовски – с висше образование, магистър по специалността: „Мениджмънт на социалните и педагогическите организации”, търговски представител в частно дружество, областен координатор на Младежко обединение в БСП-Стара Загора.

8. Сашко Лозанов – с висше образование, магистър по специалността „Право”, адвокат в Адвокатска колегия - Стара Загора, общински съветник от 2003г. до 2015г.

9. Иван Михайлов – коалиционен партньор от ПП АБВ, с висше образование, магистър по специалността „Право”, адвокат в Адвокатска колегия - Стара Загора..

10. Дияна Янева - учител по история, заместник-директор на Основно училище „Христо Ботев” в гр.Мъглиж, председател на БСП-Мъглиж, общински съветник в мандати 2007-2011г. и 2019-2023г.;

11. Георги Николаев – председател на БСП-Чирпан, с висше образование, екс-кмет на чирпанското село Стоян Заимово, председател на читалище „Стоян Заимов - 2016”.

12. Милка Кърпачева – гражданска квота, с висше образование, магистър по специалността „Право”, адвокат в Адвокатска колегия - Стара Загора, общински съветник в мандат 2003-2007г.

13. Динко Господинов – с висше образование, доктор по специалността „Електроснабдяване и елктрообзавеждане”, инженер-енергетик в „Автомагистрали” ЕАД.

14. Георги Василев - с висше образование, магистър по специалността „Топлоенергетика”, ръководител на отдел „Инвестиции” в ТЕЦ Марица-изток 2.

15. Радиана Неделчева - студент по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, член на Младежко обединение в БСП-Стара Загора.

16. Соня Митевска - с висше образование, магистър по специалността „Медицина”, лекар-специалист в Комплексен онкологичен център - Стара Загора, общински съветник в мандат 2007-2011г.

17. Милена Данкова – с висше образование, магистър по специалността „Предучилищна и начална училищна педагогика”, старши учител в детска градина, член на оперативното бюро на Младежко обединение в БСП-Стара Загора.

18. Емилия Господинова – с висше образование, магистър по специалността „Предприемачество и иновации”, регионален представител в Комисията за защита от дискриминация.

19. Захари Даскалов – с висше образование, доктор на техническите науки „Въоръжение и военна техника”, общински съветник от 2003г. до 2011г., председател на Съвета на директорите на „НИТИ” ЕАД Казанлък, 2013-2014г.

20. Драго Коев – с висше образование, магистър по специалностите „Право” и „Счетоводство и контрол”, юрисконсулт в ПСК „Пътстрой” ЕООД.

21. Жечка Дрянова – с висше образование, магистър по специалностите „Счетоводство и контрол” и „Растителна защита”, агроном в ЗК „Звезда”, член на Общински съвет на БСП-Стара Загора;

22. Петър Гончев – с висше образование, магистър по специалността „Молекулярна биология и биотехнология”, търговски представител в частно дружество, член на Младежко обединение на БСП-Стара Загора.

Коментари към новината

Още новини от Политика